Cursus vragen

Je komt zelftoetsvragen in verschillende vormen tegen in de cursus. De zelftoets vragen mogen meerdere keren gemaakt worden.
Het resultaat van de zelftoets vragen telt niet mee voor het slagen voor de cursus – daarvoor telt uitsluitend het succesvol maken van de (eind) toets
of de herkansing van de toets. Als je een vraag gaat beantwoorden kom je verschillende schermen tegen. We nemen als voorbeeld vraag 2.7.
Op onderstaande afbeelding zie je het eerst scherm wat je tegenkomt. Je krijgt een zelftoets. Klik op hetteken om door te gaan.

Vervolgens krijg je een tweede scherm, zoals hieronder.
Klik op: Start de test nu. Daarna kom je in de vraag.

• Hieronder zie je de schermen met de vraag. Je ziet in onderstaand voorbeeld een inleiding met een video. Daaronder staat de vraag die je moet beantwoorden. Klaar met beantwoorden? Klik dan op de knop Einde poging rechts onderin beeld om de test af te sluiten.

• Je krijgt daarna nog een vraag of je wil terugkeren naar je vraag. Als je dat wil, klik dan op Keer terug naar poging, of anders op de knop Bewaar alles en beëindig test.

• Na het beantwoorden van de vraag krijg je Feedback te zien, waarin het juiste antwoord vermeldt staat, met een (uitgebreide) uitleg.

• Nadat je de feedback van de vraag hebt bekeken, keer je terug naar de cursus door te klikken links bovenaan het scherm, op: