Hoe bestel ik een e-learning en log ik in?

Ga naar E-modules boven in het menu

Kies de e-learning module die je wilt aanschaffen en klik vervolgens op In winkelwagen

In je winkelwagen kun je met + en - aangeven hoeveel modules je wilt aanschaffen. Ga naar Verder met betalen

Het volgende scherm verschijnt. Het is nu de bedoeling dat je een account aanmaakt. Klik op Heb je nog geen account?

Vul in onderstaand scherm het e-mailadres in waarmee je de bestelling wilt doen.
Kies voor
Persoon. Klik op Aanmelden.

Vul hier je gegevens in: Roepnaam, eventuele tussenvoegsels en Achternaam en klik weer op Aanmelden.

Je krijgt een e-mail ter bevestiging. Controleer je e-mail om je account te activeren.

In de mail zit de knop Accepteer de uitnodiging van E-schoolkinderopvang. Je komt hiermee weer op www.e-schoolkinderopvang.nl

Maak daar een wachtwoord aan. Klik op Bevestigen.

Vul je gegevens in op het bestelformulier en klik op Volgende.

Heb je je gegevens juist ingevuld? Klik op de knop Bevestig en daarna op Betaal nu

Je komt in het betaalscherm waar je je bank kunt kiezen. De betaling wordt mogelijk gemaakt door Mollie.

De betaling verricht je aan Stichting Mollie Payments inzake Eschool B.V.

Als de betaling is afgerond, kom je in je Portaal.

Links in beeld staan alle cursussen klaar waarvoor je bent aangemeld; onder de knop Beschikbaar

Klik rechts naast de cursus op de knop: Accepteer & meld aan

Onder de knop Aangemeld kun je vervolgens doorklikken naar je cursus en gaan starten.

Je komt dan in het volgende scherm.
Klik op
Openen om te beginnen.